Дали да не съгреша с Dacia Sandero Stepway - ново?!

Започната от To4kata, 29 Април 2024 08:26:47

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

perun

Абе те "фокусите" при Фокус са безкрайни. Като започнеш от двигатели и завършиш с окачване съсипаха хубавата кола...

ivchotr

Щото нали на екобуустите, дето им извадиха ремъците от маслото, оставиха там този, дето задвижва маслената помпа. Което си е пак кор-капан.

Ilian Petrov

Трябва да е с верига 1.5 ecoboost, 3 цилиндъра:
https://www.youtube.com/watch?v=pA0Pdui9Fws

Ако не бъркам, някъде през 2019-та имаше представяне на Капитал Форт, с възможност за тест. Покарах го и ми хареса как върви. И си спомням, че средния разход по борд беше 6,6 на 100, което за тестова кола си е...

Alexi

мда 7мм верига като на велосипед  :D

ivchotr

Поне маслената помпа не се задвижва от ремък в маслото :D

F Focus

Цитат на: Ilian Petrov в 15 Юли 2024 08:41:42Трябва да е с верига 1.5 ecoboost, 3 цилиндъра:
https://www.youtube.com/watch?v=pA0Pdui9Fws

Ако не бъркам, някъде през 2019-та имаше представяне на Капитал Форт, с възможност за тест. Покарах го и ми хареса как върви. И си спомням, че средния разход по борд беше 6,6 на 100, което за тестова кола си е...

И 1.5 Екобуст ли е трицилиндров-вЕрно ли...?!

Ozzie

Цитат на: F Focus в 15 Юли 2024 19:20:09И 1.5 Екобуст ли е трицилиндров-вЕрно ли...?!
Да, даже във Фиеста ST е на 200 к.с.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

F Focus

Благодаря за отговора, Ози!
Тъкмо бях почнал да се заглеждам по обявите за такива, ама се отказвам.

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

F Focus

Не съм против, но повечето дизели за продажба са над 400Х. км. пробег с куца поддръжка!

Ozzie

аз си взех такъв, купуван от тук, каран тук и съм склонен да вярвам, че пробега му е реален (в момента малко над 150 000), спрямо сервизната история, водена в МП
за момента съм сменил само масло и филтри, ремък мисля да сменям догодина, като чукне 10-ката

ivchotr

Ozzie

Всички ламарини си изглеждат съвсем наред. Не съм обикалял с магнит да гледам дали някъде лепне повече или по-малко.

ivchotr

Щото у нас ръждясват по-бързо, отколкото в Италия, примерно.

Pyrhel

Цитат на: F Focus в 15 Юли 2024 19:20:09И 1.5 Екобуст ли е трицилиндров-вЕрно ли...?!

1.5 EcoBoost има 2 варианта - в 3 и в 4 цилиндъра. Куга 2 е с 4 цилиндъра, Куга 3 - 3.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

а в Куга 4 може да е с 2 цилиндъра ,като гледам накъде са тръгнали .. :D

ivchotr

Трабант са с два цилиндъра от средата на миналия век :D