Пореден фокус от "Фокус"-а

Започната от F Focus, 29 Юни 2023 18:47:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

F Focus

Здравейте,
За какво иде реч-добичето вече е малко над 288Х. км. Когато зареждам бензин, което е рядко на фискалният бон си записвам километрите, за да хвана разхода на бензин-не на газ. ^-^  Също така, като сменявах преди около 3-4 месеца маслото и филтрите на лепящ етикет записах километража. Дотук добре, ама вчера се загледах в дисплейченцето на таблото, което показва пробег 280Х. км.?!?! Протече ми мисъл ( :)) ), че хептен изкуфявам, лекинко се притесних, та прегледах записките си и етикета от смяната на маслото-ами не е в мен причината, слава Богу!
Преди половин месец ми правиха компютърна диагностика, след която не съм зяпал пробега-оттам ли някак да е появилата се разлика в пробега?
Или пък "Равенол"-а подмладява двигателя и компа връща пробега, отчитайки перфектната поддръжка...? :))  Надявам се след 4-5 години да падна на 150Х. км. пробег, примерно, не повече! (tooth)  Тогава ще е моментът да  пусна за продажба добичето, май, ама няма какво друго да купя...може пък да сменя двигателят с чисто нов оборудван такъв...:)

П.С. Изобщо не съм искал пробегът да се редуцира-инак сега щях да съм с някъде 160Х. км. пробег. :)
        Абе голям маймун е "Фокус"-ът, ама си ме кефи и си го гледам.

ivchotr

Тези с диагностиката са зачистили някоя и друга хилядарка. Или ти си вписал нулата като осмица. Ако имаш няколко от по-старите бележки, с километраж под 280000 км, нещата ще се изяснят.

ADiDimitrov

Дисплеите на повечето Фордове са проблемни, възможно е да е спрял да свети част от него или лентовия кабел да прави мъгели. Може и студена спойка. Наблюдавай го за изчезващи цифри. Имай в предвид,че това е много голям проблем за минаване на ГТП.

F Focus

По дисплейченцето ( не мога да го нарека дисплей) всичко свети-само дето цифрите и буквите са мъндзарки.