Странични отгледал

Започната от Doktorbass, 18 Октомври 2021 08:20:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Doktorbass

Здравейте много търсих но не намерих решение. При отключване страничните огледала се отварят и при заключване се затварят, но идва зима и искам ако може тази екстра да бъде изключена, защото се притеснявам, че зимата ако замръзнат ще ги счупя. Колата е мондео
2014 дизел автоматик  2.0dtci 140 коня.

Pyrhel

Здравей. По спомен Мк4 го няма като функция в менюто или със задържане на разни бутони, но в опциите на диагностиката съм го виждал като чавка. Ако имаш ForScan ще го има също като опция.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Doktorbass

Здравей, нямам такава програма, явно ще ходя в някой сервиз, мислех че има някаква комбинация за изключване на тово нещо.

Жоро Петков

Миналата зима на -20 градуса не се счупиха. И предишните зими бяха студени и не се счупиха огледалата.
Колата ми не е гаражна.
Не го мислиш - инженерите са го помислили.

ivopolr

Моето Мондео е 2008г. и по принцип огледалата се сгъват след натискане на един бутон на вътрешната дръжка. След диагностика ми изписа, че има ъпдейт за модула на огледалата. Направих ъпдейта е сега огледалата ми се сгъват при всако заключване от дистанционното и се изправят при отключване. По принцип е така при МК4 фейслифта. Ще карам първа зима с тази "екстра" и също малко се притеснявам за зъбците на механизма.

ivchotr

Продават се всякакви смазващи механиката спрейове 8)

ivopolr

Вкарах металното перото, което е прибрано вътре в дистанционното /прикачих файл за по препгледно/ и заключих колата и о, чудо! Огледалата не се прибраха, удобно е за зимата.

Ozzie

@ivopolr
Крайно време е да смениш снимката на аватара ти.  (tooth)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

ivopolr

До колкото помня и ти не караш автомобила от аватара ти :D. Сърцето ми все още е във Фокуса, много "налях" в него и стана много красив, пък и не ме предаде!