Проблем с клапата за цирколация на въздуха в купето!

Започната от alishanov, 04 Март 2012 18:13:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

alishanov

Проблема ми е следният,пускам климатикът на колата и като натисна бутона за циркулация на въздух в купето понякога работи понякога не работи!Къде може да е проблема?! ::)

Иван Вълков

незнам как е реализирано управлението на клапите при Фокус, но ако имаш достъп до самата клапа може да я раздвишиш, почистиш, даже може да я пробваш на място. Като друга причина - може нещо бутона да се ебава.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

itskin

Колега
Климатик или климатроник? И кога я пробваш и казваш, че не работи на студено време!?

alishanov

Цитат на: itskin в 05 Март 2012 08:27:30
Колега
Климатик или климатроник? И кога я пробваш и казваш, че не работи на студено време!?

За климатик става дума, на студено и топло съм пробвал все сущото.

itskin

whaaazp

Бутона за вътрешна циркулация НЕ работи, когато е пуснато да духа на само прозореца...

При отворена жабка се вижда клапата, която отваря/затваря циркулацията - можеш да провериш в действителност дали работи или не... 

evil

Нали знаеш за разпределителя на въздушните потоци в купето? Когато  е превключен
на положение обдухване на стъклата, бутона за рециркулация не работи.
Докато пишех колегата е отговорил.
Няма маловажни неща!

alishanov

Сега ще проверя и ще пиша да ли е това проблема.

alishanov

Наистина копчето работи в всички положения НЕ работи  ако съм настроил климатикът да духа само на стъклото!Благодаря колеги, преди малко ми спехтихте 40 лв. толкова ми искаха за копчето за циркулация на въздух в купето/втора ръка/.  (fri) (fri) (fri) (fri) (thup) (happy) (happy) (happy)

whaaazp

Цитат на: evil в 11 Март 2012 11:57:21
Нали знаеш за разпределителя на въздушните потоци в купето? Когато  е превключен
на положение обдухване на стъклата, бутона за рециркулация не работи.
Докато пишех колегата е отговорил.
Цитат на: alishanov в 11 Март 2012 12:22:49
Наистина копчето работи в всички положения НЕ работи  ако съм настроил климатикът да духа само на стъклото!Благодаря колеги, преди малко ми спехтихте 40 лв. толкова ми искаха за копчето за циркулация на въздух в купето/втора ръка/.  (fri) (fri) (fri) (fri) (thup) (happy) (happy) (happy)

;)