Проблем с 1.8тдди изгуби мощност

Започната от Hristyan, 06 Ноември 2020 22:37:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hristyan

Здравейте,колеги моля за помощ,че вече не знам какво да я правя тая кола.
Проблема е следния колата изгуби напълно мощност, не иска да върви изобщо мотора се мъчи доста успява да се форсира до към 2хил оборота и на празен ход и на скорост а отзад започна да прави облаци от черен дим,не дава да му пипнеш педала,и така накратко от къде се появи проблема с мой приятел решихме да сменим вакум клапана на турбото,поради съмнения,че може да не работи правилно обаче без да искаме счупихме пластмасовата тръбичка от егр към другия клапан но направихме снадка за първо време и не би трябвало проблема да е от там.Закъчихме другия клапан и от колата започна малко по малко да губи мощност и така докато не спря да върви изобщо,върнахме стария но проблема остана.
Другото което видяхме като извадихме един вакум е че беше доста запушен и изкара доста мизерии,ако има някой който може да помогне ще му бъда благодарен!?Моля също да ми препоръчате сервиз в който наистина разбират от вакуми,егр,управления и т.н.Кой ли не питах всичките започват да ми говорят за турбини и дюзи а колата си работе страхотно.

ivchotr

Явно не работи страхотно. Преди да я докарате до това положение, как се държеше? Какво ви накара да сменяте клапана?