Focus MK II багажника не се отваря

Започната от sky, 06 Февруари 2012 00:53:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sky

Пичове, от няколко дена багажника ми прави проблем. Не се отваря. Като се опитам да отворя не се отключва механизма. Това болежка ли си е или съм частен случай? Дали е контактно или трябва нова брава? От време на време захапва, но когато си поиска.

Pyrhel

Замръзват на тия фокуси, влиза вода в бутона. Болежка е. Ползвай дистанционното, трябва да го изследваме откъде влиза и как да се запуши :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

И при мен е така! Аз от 2-3 седмици не мога да го отворя. Само от дистанционното се отваря ( което е друга история :D )

sky

От ключа работи перфектно. Явно ще е така с този форд.

sky

Стопли се, обаче ключалката не работи. Май нещо е сдала багажа.

Pyrhel

Бутона отзад на капака като го натиснеш усеща ли се, че може да се "цъка" или пак седи твърд?

sky

Натискам го, но не цъка. Само от ключа ми се отваря сега. Този номерр ми го направи след стоенето в МП за таблото.

Pyrhel

Такъв бутон не съм разглобявал, нямам идея какво му е устройството вътре, но щом не се цъка, явно механичната част е сдала багажа или е запецнала заради вода и следователно някаква ръжда...

Bobi

Вчера гледах такава машинка за задната ключалка замина за 2 паунда на търг в ибей. Ако смениш ключалката, не хвърляй старата, ако може. Може да направим една " дисекция" , че явно е болежка на тези фокуси  (hammer)

Marlboro

При по-студено и моето мондео, решава че не иска да си отваря багажника от копчето на капака, но от бутна на таблото и на ключа си се отваря веднага. Като се постопли си се отваря като хората. Тва да и е проблема  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!