тропане окачване фокус мк2

Започната от sasko12345, 06 Януари 2020 11:06:24

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

sasko12345

Чува се тропане в окачването, човека от днясно казва че е под краката му. Вдигах колата да гледам тресях окачването и нищо не открих. освен че амортисиорите тропат леко когато се връщат, но не е това което се чува. Сега се сетих че не погледнах тампона на стабилизиращата щанга да не би да е изхвръкнал си мисля такова тропане се чува на всяка дори най малка неравност.

Petar 1966

А биелетките как са?При разбити биелетки тропа здраво.
Трябва да се разклати колата странично, и някой да гледа биелетките.Става на канал.
Животът иска жертви,но няма да сме ние!

lubomirov89

Това, че амортисьорите хлопат леко не е гаранция, че не са те. Дори напротив, аз се борих с тропащи амортисьори маса време докато не ги смених.

sasko12345

Гледах ги биалетките здрави бяха. Утре пак ще гледам

ADiDimitrov

ivopolr

Възможно е да са разбити лагерите на макферсона, тези дето са най-отгоре под бомбето. А е възможно е и да се е разхлабил някой от притягащите ги болтове. Говоря за тия на снимката, оградени с червено.

Gredarov

Почти съм сигурен че е биалетка
.така тропат че предават по цялата щанга и се чува в средата на колата. Точно зад реката. Често буркат тропане то с рейката

locke

Възможно ли е заради биалетки да почуква при спиране?

Petar 1966

На една от предишните ми коли, носача беше с два шарнира-един към главината,втори към купето и тампон също към купето.Тампона беше скъсан,и тропаше точно при спиране и тръгваме.
Ако окачването е такова, може и от носача (тампона)да е.
Животът иска жертви,но няма да сме ние!