Ford focus C MAX 2.0, 136к.с. - проблеми с грешки

Започната от M- ford, 07 Март 2018 07:25:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

M- ford

Здравейте колеги, имам проблем с моята машина. От известно време постоянно ми изписва различни грешки
EPB function, Brake light fault, ESP system. Ходих на диагностика във Сервиз на Форд. Оказва се нямам ДПФ, Трябва да се смени Стоп машинка и накладки, подгревни свещи и таблото за управление на колата което е на стойност почти колкото цената на форда. Смених двете Стоп машинки. Проблемите останаха!
Ходих на диагностика в друг сервиз при приятел който ми напръска с контактен спрей всичко от което може да е свързано с тези грешки. Проблемите си остават. Предполагам че проблемите идват от електронната ръчна, защото при замерване се оказа че когато колата е в движение отчита усилия  в ръчната спирачка. Странно е защото колата си върви. Може ли някой да ми каже да ли се е сблъсквал с моята ОРИС!!!!

Mondeicho

Ще трябва да си намериш правилния диагностик иначе ще ти излезе солено да сменяш наслуки ???
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

aleksna

Колега как отстрани проблема? В момента моята кола се държи по същия начин.

Ozzie

@aleksna
От умрял писмо чакаш...

M- ford
Новак
Дата на регистрация: Март 07, 2018, 06:49:47
Последно активен: Март 07, 2018, 07:25:18
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Gredarov

При теб проблема с ръчната ли е или с множество грешки?

aleksna

При мен дава грешка на двигателя, без да има конкретни грешки записани. Като дам изтриване изчезва проблема, но след около 500 метра движение пак се появява и пищи от време на време. Отделно присветва esp лампата, без колата да боксува. Чета грешките с Делфи. Проблема ми се появи след обслужване и при смяна на горивен филтър я изпуснах да угасне, преди да се обезвъздуши добре. После ме поизмъчи докато я обезвъздуша и запаля. След това дойде и този проблем.