Проблем с таблото - Ford Focus mk2 facelift 2009

Започната от Kiril N., 08 Октомври 2019 15:09:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Kiril N.

Здравейте,

От скоро карам, Ford focus 2009 2.0i/LPG с заводско пригодена газ BRC. Колата ми допада, но има доста досаден и не знам до колко лош проблем.

Колата не помни никакви промени от таблото или радиото(като час, език). Когато я запаля, винаги показва един и същ час, както и се връща на италиански(тъй като е внос от там).Когато се сменят настройките и карам определено време всичко се пази, дори когато я изгася, радиото например все още си показва часа, който му бях задал. Когато обаче я запаля отново, всичко се занулява все едно и отново е на италиански и часа както и каквато и друга промяна да съм направил не е отчетена.

Ще се радвам на всякакви мнения!

ADiDimitrov

Kiril N.

Здравей,

Благодаря за линка, аз бях прегледал тази тема, но не съм сигурен дали моя проблем е същия.
На моето табло няма някакви бъгове, в такъв смисъл, че когато колата си е запалена, си работи както трябва. Просто всеки път когато я запаля наново, дори когато я изгася и директно запаля пак, всичко се нулира като настройки(час и език, среден разход), общите навъртяни километри и скоро изминатите. Също забелязах, че боард компютъря не работи, когато колата е изгасена, както попринцип трябва и не знам дали е направено умишлено тъй като колата е внос, с цел да се прикрие някаква грешка която може да изкочи.