Да се похваля

Започната от road runner, 21 Февруари 2012 12:52:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

road runner

Колеги да ви се похваля какво направих в каляската .
Преди :

След :

Фолиото не е на 3М ,ами е може би най доброто копие на 3М . С канали за въздух ,само че му липсва разтегливостта на 3М ,но важи :)

Дано ви допада :)

Alexi

добре е станало ,малко разнообразие в купето

road runner

Благодарско Alexi :) Като се постопли се захващам с фолио на прозорците :)

hotblooded

Супер се е получило! Чисто любопитство - край "фас-стартера" защо не сложи фолио?

road runner

Щото ,фолиото нещо не можа да се разстегне точно там и да полепне добре , но ми казаха една тънкост та сигурно ще го презалепвам някой ден :)

Pyrhel

Като ще се хвалиш, сподели я, че и мен ме очаква лЕпене скоро :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

road runner

Добре де :) Спазари ме . На проблемните места ( в моя случай около запалката ) и кадето се подгъва отзад се слага тънък филм лепило ( има на 3М ,но може и МОМЕНТ ) и се залепва фолиото . На външните детайли по същия начин . Това е :) Пробвал съм с няколко вида фолия от различни продавачи в наща страна и това най се доближава до 3М ,но цената му е в пъти по ниска .

PcMan

Цитат на: Pyrhel в 21 Февруари 2012 15:38:43
Като ще се хвалиш, сподели я, че и мен ме очаква лЕпене скоро :P
И мене, доста добре ще стои, и не е селско което е най-важното за мен. Мисля си за пластмасата около дръжките на вратите също, евентуално  ::) Но конзолата е задължителна, супер е.

Backstage

ЕКСТРА Е  (thup) ЗАМИСЛЯМ СЕ И АЗ ...  :))

alishanov

Цитат на: road runner в 21 Февруари 2012 12:52:06
Преди :

След :

Фолиото не е на 3М ,ами е може би най доброто копие на 3М . С канали за въздух ,само че му липсва разтегливостта на 3М ,но важи :)

Браво колега,много добре се е получило!!!Аз се каня това нещо още от миналата година да си лепна и аз фолио точно на същото място! (thup)

G_o_c_e_v

Моето се беше поолющило и също мислех за фолио, но в крайна сметка реших и го пръснахме в цвета на колата, понеже по то време пръсках броня и ми остана боичка. Нямам снимка на панела, но на тази се вижда, че е черно вече, преди беше сив панел...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

road runner

Пичове казвам ви нещо с което ще ви предпазя от мизерий . Купете си фолио на 3М ,нищо друго не става!!!! Пробвах какви ли не е така за проба ,не стават . 3М е истината. Това дето го сложих кадето съм го опъвал се върна от топлината! Така ,че ако правите интериорни подобрения с карбоново фолио си купете на 3М ,не се залъгвайте какво ви казват и и какво пише!

Иван Димов

Цитат на: road runner в 21 Февруари 2012 12:52:06
Преди :

След :

Колега,от къде купи фолиото и на каква цена?На мен ми трябва за детайли с прави повърхнини?