Има ли металяги?

Започната от To4kata, 18 Юни 2023 11:52:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

saggy

Може би най-известният български рокаджия, който беше активен и в новото време. Жалко, че при такива обстоятелства си отиде. Според мен на неговата възраст трябва внимателно да си подбираш участията и да се пестиш - големи зали в големите градове с добри условия за изнасяне на концерт. Жалко наистина, голям музикант беше.

ivchotr

Е, и Иван Лечев е от онова време и е не по-малко известен. Между другото, снощи в едно интервю след инцидента на сцената, Лечев каза, че Маричков се е спънал в калъфите на китарите му в дъното на сцената, минал е през цялата сцена и е паднал от нея без изобщо да направи опит да се предпази. Самата сцена не е много висока, даже си е ниска в сравнение със сцените, които обикновено се издигат за подобни събития. Лечев спомена, че Маричков вероятно е получил "нещо". Явно визираше я инфаркт, я инсулт, я нещо друго. Ако наистина се е сблъскал с подобен здравословен проблем, не е ясно какво точно са правили медиците, откарали го с линейката. Дали изобщо им е хрумнало за нещо подобно... Каквото и да е станало, човека вече го няма.

ivchotr

Eй, успахте се ве :D

Вчера рових из колекцията с касетки от младите ми години и попаднах на една група, която бях позабравил:

ivchotr

И още:

А за да не си помислите, че правят само балади:

ivchotr

А пък този рокер на снимката ми прилича много на някого :D

saggy

Ivcho - блусар рокаджия :)
Тези дългокосите не съм ги чувал, но като вече почнах да слушам рок, най-вероятно са залезли. Това е ново парче от един дядо на почетна възраст, но голяма емблема на тази музика.

ivchotr

Е, аз слушам и по-твърди банди, ама не може само екшън. Трябва да има и релакс. А и по мое време в дискотеките се танцуваше и по двойки. Не като сега да се клатят в транс на дансинга гъз до гъз на фона на някаква музика, дето не рабираш кога свършва едното парче и кога започва другото :D

Даниел Маринов

Като каза по-твърди банди. Днес излезе новият сингъл на О.Н.

https://www.youtube.com/watch?v=NFabVaz_wtg

ivchotr

Тези са ми прекалено твърди. Човекът явно не може да пее и компенсира с дране на гласа. Вярно е, че е модно от известно време, но на мен лично не ми допада изобщо.

ivchotr

Честит Първи юли (rock)

ivchotr

Обръщайте се от време на време да не изгорите, ей!

Онзи ден случайно попаднах на едно парче на една наша певица, която навремето си беше свеж полъх в родната музика. Роберта. Някои може и въобще да не са я чували. Затова я пускам тук.

saggy

Знам я Роберта от радиото :). Само по БНР я пускаха. Вчера беше ли на Guns n Roses?

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

ivchotr

А наскоро направиха прощален концерт с Блек Сабат. Не е имал дни човекът...

П.П.
Не бях на концерта на Гънс.

ivchotr

Преди няма и месец се е споминал един от основателите на KISS. До последно пишеше своя музика.

ivchotr

Успахте се ей! Ето ви една група, която някак си е минала покрай мен, без да разбера за нея ::)

ivchotr

Мрежата е пълна с групи, дето ми убягват някак си :D
Ето още една:

ivchotr

Пак малко класика:

ivchotr

Малко да събудим темата :D