Форд Фокус 1.8 дизел 90 кс. 1999г. влиза в авариен режим

Започната от todorovtodor966, 20 Август 2017 17:52:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

todorovtodor966

Здравейте.
Имам проблем с форд фокус 1.8 дизел 90 кс. 1999г. - влиза в авариен режим и държи само нормални обороти. Не действа нито газта нито при превключване има някакъв признак докато нея загася и я запаля отново и тръгва от какво може да е проблема

yumyum

Без диагностика ще е трудно да се хване.Започни от там и ако в сервиза се затруднят опиши грешките които са записани тук и все някой ще е сблъквал с подобен проблем.Дано е нещо лесно.

mitkovimpela

Цитат на: todorovtodor966 в 20 Август 2017 17:52:22
Здравейте.
Имам проблем с форд фокус 1.8 дизел 90 кс. 1999г. - влиза в авариен режим и държи само нормални обороти. Не действа нито газта нито при превключване има някакъв признак докато нея загася и я запаля отново и тръгва от какво може да е проблема
Здравей колега имам същия проблем сподели решението благодаря предварително.

ivchotr

И аз го имах същия проблем. Оказа се педалът на газта. Електрически е. Пътечките се изтриват в мястото, където педалът стои най-често натиснат. В резултат, когато караш и си задържиш крака в това положение, в един момент компът явно губи връзка с педала, защото не получва данни за положението му, поради което вкарва колата в авариен режим. Адски досадно е. След смяна на педала нещата заспаха.