Мнения за Ford Focus 2.0 Duratec 2006

Започната от va9, 31 Януари 2019 23:01:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

va9

Здравейте нов съм във форума и отскоро съм шофьор и разбира се ми предстои покупка на първият автомобил и нека минем нататък.. Разглеждах доста коли ходих на огледи и преди месец видях един форд фокус 2006 година с двигател 2.0 duratec 145 коня и ми грабна окото като за първа кола бива ако може да изразите мненията ви за този двигател. Четох доста относно него и само едно лошо мнение прочетох но все пак искам да по-прочета още малко. Оставям темата на вас. Благодаря

Ето линк към колата: https://m.mobile.bg/details/11538597350827225
Само да питам това твора генерация преди фейслифта ли е или първа след фейслифта ? ;D

Pyrhel

Като цяло е здрав, но най-вече зависи от конкретния. Добър избор според мен. Разгледай форума, доста карат такива.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Запрян Б.

втора генерация преди фейслифт, иначе казано Focus MK2  не фейслифтова. :D

ADiDimitrov

Тез кончета за първа кола не са ли ти малко множко? Я се ориентирай към някоя фиестичка под 100 коня и като натрупаш стаж вземи баткото и!!!

Ozzie

Остаряли стереотипи.
Сина от учебната Ярис се качи на Ц-Макса. Не е да са 145 магарета, но и това което има не е малко. За 4 месеца е навъртял повече километри от мен и всичко е точно.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

ADiDimitrov

Цитат на: Ozzie в 01 Февруари 2019 21:25:38
Остаряли стереотипи.
Сина от учебната Ярис се качи на Ц-Макса. Не е да са 145 магарета, но и това което има не е малко. За 4 месеца е навъртял повече километри от мен и всичко е точно.
Щом така мислиш следващия път теб ще те извикам като стържем поредния младок яхнал 200 коня и стигнал до мантинелата!

ivchotr

Цитат на: va9 в 31 Януари 2019 23:01:46
... с двигател 2.0 duratec 145 коня и ми грабна окото като за първа кола бива ...

(rofl) (rofl) (rofl) Бърз и яростен (rofl) (rofl) (rofl)

Цитат на: Ozzie в 01 Февруари 2019 21:25:38
Остаряли стереотипи...

Дали случайно в новите предложения за изменение на закона за движение по пътищата, са заложили новобранците да не могат да карат сами по-мощни коли от 68 коня?

П.П. Понеже съм карал и двувратки, смятам, че ако колата не е някое двуврато кабрио само с две седалки, е пълна глупост да няма и задни врати.

iwo_19

С новите глоби и новите камери, коли над 90 кс са само за изпреварване на бързи камиони.

al_lukano

Приеха ли ограничението за 68 кс?

iwo_19

Не ,  но приеха новите глоби ....