Ремонт или смяна на огъната / ударена врата

Започната от Ники Иванов, 22 Януари 2019 11:25:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ники Иванов

Здравейте , съвсем нов съм , и съм абсолютен лаик в техническо отношение за което моля да ми извините за следния/те въпроси!
Минавам към тях...
Ударих си дясна предна врата на колата и е доста неприятно огъната също така и страничното огледало се счупи с пластмасат отвън от конзолата.
Бих искал да попитам по - компетентните във форума , дали е удачно да взема врата втора употреба от морга същия цвят и само да се монтира вместо да се копува цяло огледало и да се изпъва и боядисва старата врата?
Моята кола е модел Фокус комби от 2006г. , а това което съм го намерил е комби Фокус от 2007г.
Благодаря много на отзовалите се и още веднъж се извинявам , ако на някой въпроса ми му се вижда глупав...

ivopolr

Ако ткръгнеш да оправяш троята врата ще имаш: изпъване, китване, боядисване /и след време се напуква мястото/, не се знае отвътре механизмите в какво сътояние са и допълнително - огледалото. Всичко с труда ще ти излезе около 200лв. а може и малко повече. Кажи колко пари ти искат за донорската врата и с огледалото ли я дават?

Mondeicho

Взимай ги ако нямат видими поражения, огледай вратата да няма ръжда по ръбовете най-вече. Ако няма разминаване в цвета слагай и си свиркай. В най-лошия случай ще се наложи да я пребоядисаш.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.