мондео мк2 на SICKandPROUD

Започната от SICKandPROUD, 27 Октомври 2012 23:43:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Вече с нова екстра благодарение на колегата Martin1977, нямам окабеляването, но и това ще стане тази седмица.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

emkata

А така, пак си глезиш колицата. ^-^

martin1977

Цитат на: SICKandPROUD в 26 Август 2014 12:35:12
Вече с нова екстра, нямам окабеляването, но и това ще стане тази седмица.

Ееее колега .... много яко трипче това ... откъде го взе  ;D  със здраве да си го ползваш и само нисък разход да ти показва ... мен този разход най ме плашеше, да му се не види ...... сега си ми показва само час /върнах си стария часовник/ и съм си екстра.

SICKandPROUD

Бе аз разхода и без трипа си го знам -Висок :D
Иначе е в страхотно състояние, сега ще има занимавка с окабеляването, но ще се постараем с колегата Иван Вълков.

ihovahi

Знаех си аз, че с Ванката ще ги мислите кабелите. Супер, друго си е трип-а  ;D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Аааа имам си магистър жичкаджия на разположение, как няма да помогне. Ако не е той съм загубена кауза.

К.Методиев

Трипа е елементарен ще го нагласите за нула време. Tук има и малко жокери. http://www.mirez.co.uk/Trips.htm

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

SICKandPROUD

Благодаря за жокера, днес и аз гледах подобни.

Иван Вълков

Абе аз още днес ти казах за сайта...така на първо четене май няма да се налага да правим нова инсталация а ще пуснем няколко кабела по метър ;) . Все пак ще реализирам една моя мечта която е не изпълнима при дизел Мк2( или поне основното разхода).

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Освен свещи, кабели за свещи, термостат и газови филтри, от днес с работещ вече трип компютър. Стряскащо си е като видиш моментния разход..  С много благодарности на колегата Иван Вълков за помоща му.

Иван Вълков

Екстра е все пак е моментен разход. Доволен съм че успях да ти свърша работа. За напред може да свържем и температурният сензор като намериш.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Има време, за сега може и без него. Четох, че при този датчик разправията била най-голяма. ;)

ihovahi

Айде честито  (fri) Ама да не се стряскаш, че ти харчи колата ей  :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Цитат на: SICKandPROUD в 31 Август 2014 21:36:09
Има време, за сега може и без него. Четох, че при този датчик разправията била най-голяма. ;)
Грешно си чел, ако нямаш борд комп е елементарна работа.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

SICKandPROUD

Може и така да е. В mirez пишеше , че е занимавка, но не се зачетох повече.

К.Методиев

Мани го какво пише, 2 кабела се пускат и това е.