Карта за Навигация Ford Focus 2010

Започната от lyubcho_88, 19 Юни 2016 21:47:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lyubcho_88

Здравейте приятели,

От скоро имаме Ford Focus 2010г. 2.0 TDCi facelift, с мултимедия и навигация, която изглежда по този начин:

Иска ми се да я ползвам, но на SD картата има качена карта само на "западна европа и Турция". Питах познат, чрез негов познат в moto pfohe и той ме е посъветвал да се допитам до вас :)

Трябва ми карта на BG, ако не намери и на Гърция ще е супер. А аз после ще си я кача на SD картата.

Много благодаря предварително за отделеното време.

rteodosiev

Septerra

Съжалявам, че се намесвам в чужда тема, но някой дали е мяркал същите карти, но на диск? Става дума за Мондео Мк4, 2008 г.

rteodosiev

Ако си такава ще те разочаровам за БГ е само поръчкова и беше някъде към 800 лв.

shoremk4

Правете разлика между Blaupunkt Travelpilot FX, Blaupunkt Travelpilot NX с DVD и Blaupunkt Travelpilot NX със SD карта.
На първата снимка е FX, а вие предлагате линк за карта за NX със SD , на втората снимка е неизвестно коя от двете е - със SD или DVD.
DVD-то никога не е било 800лв.
SD картите за FX(малка навигация, картата със SD е с код FX) и NX(голяма навигация, SD картата е с код MCA) са около 220лв в Мото-Пфое.

Septerra

Аз съм с Blaupunkt Travelpilot NX с DVD. Съществува ли изобщо БГ карта за това чудо или да сменям навигацията с такава с SD карта? :)

shoremk4

Доколкото си спомням NX с DVD последния ъпдейт, който е за Русия/България е 2012 година, finis: 11003583 - в Мото пфое не излиза - явно не е поръчван и ще е с доставка.
От там нататък ъпдейтите за DVD версията продължават и досега, но без нас и Русия. За жалост покритието от 2012 е ужасно слабо за BG, реши за себе си дали ти е нужно, ако повече ти трябва за Турция и западна си остани с DVD.

Septerra

Ъпдейта от 2012 г. какво включва от България - само главните пътища или по нещо и от градовете?

Честно казано, за България не ми трябва толкова карта, по-скоро за Западна Европа. Но просто ме дразни да ми стои постоянно екрана с радиото, докато ходя на работа... :)

shoremk4

Около 30% от България по данни на tomtom. Дразни те, защото нямаш,а не защото седи на радио :) :)
И аз като нямах се нервих, сега като имам пускам от дъжд на вятър за разнообразие. Като пътувам я ползвам винаги, за справка горе долу кога ще пристигна и колко остават.

Septerra

Да, по-скоро с цел справка. :)

Ти смени навито или си с диск за 2012 г.?

shoremk4

SD със сравнително нова карта - 2014 - за България всичко си е там :D

anikolov

Колеги, сдобих се с малката навигация Blaupunkt FX, има СД карта, но няма България. Има ли начин да се сдобия с карта за България? Поздрави!

ADiDimitrov

Колега anikolov успя ли да се сдобиеш с карта за България?

anikolov

Няма вариант, колега! Цветно радио със Сд карта за музика - това е!

ADiDimitrov

Еми тогава ми остава надеждата да попътувам из Европа с Фордю та да му използвам тази екстра  8)