Един S max в семейството

Започната от svet-68, 14 Декември 2017 18:45:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

svet-68

Както обещах по рано ще се опитам да кача снимки.Колата е 2013г. 2000к.163к.с. автоматик.Има адаптивен круиз контрол,подгряване и вентилация на седалките,асистент за мъртвата зона,за напускане на лентата и доста други които сега не се сещам.

ekstremniat

Честито и безаварийно.Как е скоростната кутия?

Mondeicho

Изглежда много добре! Честито и безаварийно шофиране! Как е навигацията в България?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

Изглежда супер запазен, честито! (beer)
Дано кутията не създава ядове.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

svet-68

Здравейте колеги,кутията засега се държи много добре,но аз съм и навъртял само 300км..Превклчването не се усеща въобще.Шумоизолацията е също много добра.Сутрин когато я паля не мога да разбера в първият момент дали е запалила.Имал съм други коли ,но те бяха със старт стоп бутон и там нещата бяха по друг начин.Вярно това ми липсва.Навигацията не мога да я използвам засега защото картата и е за западна Европа и Турция,България за съжаление я няма.Някой ако сподели от къде може да се намери sd карта на България ще съм много благодарен.Извинявам се за снимките,че са завъртяни,но гиправих с телефона.

niki-25

Честито с много здраве и много безавариийни километри ти желая. Колата изглежда много добре.

peter_got

Още един път честито и от мен и много безаварийни километри ! Надявам се в петък да ми я покажеш и на живо колицата !

batGele

Здравей колега виждам че не си бил активен от доста време ,ако колата е все още при теб ще се радвам да споделиш след толкова време как е автомата и като цяло колата и кал се справи с карта за Бг че имам идентичен проблем .Благодаря