MK4 2.2 TDCi Titanium S

Започната от B.Stoilov, 17 Октомври 2018 13:40:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

B.Stoilov

НЕ издържах вече на друсането на зимните 17ки с рънфлет Нокианките.
Засега се държи добре, въпреки че е още студен асфалта и гумите също са "студени"  ^-^
Може би трябваше да са 245/40/18, че на 45 стана много висока и й стоят големи на джантите, ама здраве да е.

anikolov

Съвместими ли са, като размери, според конфигураторите? Как е возията сравнена с 235/45/17? Иначе изглежда добре, не са високи - според мен.

B.Stoilov

Вкарах колата да боядисат предната броня и спойлера й, шофьорската врата и задна броня.
Оказа се, че при пакета Титаниум S декоративните лайсни са залепени с лепило за бронята :D

Снимки другата седмица.

B.Stoilov

Пилето във фурната

Mondeicho

Чакаме снимки след разкрасяващите процедури...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

B.Stoilov

С кошера направихме 16к км за тея 9-10 месеца от както се гледаме, а освен това и почти една год. от последното му обслужване (там не съм участвал).

Утре ще я обслужвам в Мото-Пфое - масло (Castrol 5w30 или 0w30, още не съм решил) и всички филтри. Само горивния съм си го осигурил аз (взех Мале), понеже тая цена от 260лв за горивен филтър от МП, въпреки че ще ползвам отстъпка на нея, не ме кефи грам :)

Пропуснах да отбележа, че колата е с изцяло пребоядисана лява страна и преден капак, понеже нямаше нагласяне това черното само на описаните в предния пост елементи.
Разбира се, веднага се намери някой, да драска по предния капак на колата :)

По-долу една снимка с едно братче, от която се вижда каква е разликата между моите 245/45R18 и заводските 235/40R18.
Тези дни ще ходя да завартя гумите, ще сложе предните отзад. Летния Нокиан дойде на 7.8мм, въпреки че на самата гума на грайфер са отбелязали 8мм.
В момента предните 2 гуми са и двете почти на 6мм, това е за 4 месеца от както ги карам и навъртяни около 7-8000.
Смея да твърдя, че гумата е доста добра на мокро, тиха и мека, както и е стабилна в завоите, но няма шанс да бъде сравнена с PS4.