Стойка за телефон Focus mk3

Започната от bronc, 17 Юли 2018 10:29:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bronc

Чудя се каква стойка да си взема за телефона (Xiaomi Mi A1). Гледам, че Brodit/ProClip имат специални за всеки модел кола, в това число и Фокуса, но пък нямат за телефона ми, а само универсални. А и хич не са евтини и трябва да ги поръчвам от Англия.. Май предпочитам да не се лепи на стъклото, че често слагам сенник, а на някой от въздуховодите на цетралното табло.

manowar_21

Колега, аз си закупих такава стойка, която се захваща за стъклото. Не мисля, че ще е толкова голям проблем като си чистиш колата отвътре да минеш следите от стойката със препарат за прозорци. Поне аз така правя...

П.С: За мойта стойчица дадох скромните 10 лв.  ;D ;D

bronc

Мда, започвам да се замислям за такава на стъклото, че от друга страна и без това няма много въздуховоди да ми духат хладно, та да ги запушвам с телефон..  (tooth) А и въобще няма да ми е на нивото на погледа. Ех, как ми се иска да съм с mk3.5 със SYNC 3 и Android Auto.. :)

exclusiveremix

Аз в началото карах със стойка,универсална с регулиране с вакуум за стъклото.В момента стойката е захвърлена нанякъде,а телефона стой между дисплея на таблото и самото табло.Нишата е достатъчно голяма да се събере и малък и голям андроид.Лошото е когато си без пуснат климатик и се загрява всичко.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

sinnerman

В али експрес се предлагат мултимедии за МК 3. Можеш да си вземеш. Ще ти хареса със сигурност. Иначе със sync си е кеф [attach=1]

exclusiveremix

Със Sync 3 си е кеф,казвате...Ползвах такова нещо 2 часа,грам не ми хареса.НО,телефона ми не беше свързан.
А и по-важния ми въпрос е за какво му е Sync 3 на човек който има за телефон нокиа 222 или нещо подобно?  :'(
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

bronc

Цитат на: sinnerman в 18 Юли 2018 19:03:47
В али експрес се предлагат мултимедии за МК 3. Можеш да си вземеш. Ще ти хареса със сигурност. Иначе със sync си е кеф [attach=1]
Абе обмислям го това, ама не знам.. нещо не ме кефят много китайските изпълнения, а и не попадам на нещо, което да изглежда добре. Не знам и как ще се интегрира с парктроника и другите системи на колата.

EDIT: Един германец хвали това: https://de.aliexpress.com/item/Android-Car-Audio-car-dvd-gps-player-navigation-head-unit-device-all-in-one-Multimedia-stereo/32806489185.html?spm=a2g0x.10010108.1000016.1.6d845fc2WeQRMq&isOrigTitle=true а и е писал, че парктроника работи..

sinnerman

[attach=1][attach=2]Обикновено руснаците дават подробна обратна връзка и доста снимки качват. Потърси медия с достатъчно поръчки и прочети отзивите. Аз така направих поръчка за другия фокус зимата и съм много доволен от мултимедията, която избрах. А вградената навигация иго примо е супер подробна и точна. С камери и ПОИ точки.