ford focus не пали

Започната от baniole, 19 Февруари 2018 20:35:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

baniole

Здравейте, имам следния проблем рециклирах една дюза а другите три бяха почистени и са си в нормите, колата започна след това като я карам да тресе а ако увелича оборотите тресенето намалява, след това откарах колата на сервиз там изчистиха горивната система от пред на колата и от тогава колата не иска да запали.... единствено с контактен спрей след като има човек зад волана а другия е пред двигателя и пръска в левия маркуч на интеркулера и колата запалва.. държи малко обороти и след това загасва.
На компютъра се появява грешка P2291 докато опитваме отново и отново и други грешки, които изчезват примерно P1631, P007F.
За грешката p2291 купих чисто нови датчици за налягане единия на рейла другия на ГНП-то но резултата е същия не е от датчика за налягане на горивото. Откачихме маркуча от ГНП-то, който отива в горивния филтър, след това закачихме в ГНП-то маркуч, който беше сложен директно в туба с нафта и колата запали от раз..... след това купих нов горивен филтър свързахме го колата тръгна отново да работи около 20 минути но пак тресеше в движение и колата загасна след 5 мин каране и не може да запали....
Някой да се е сблъсквал с този проблем ?   колата е форд фокус TDCi 115 коня 2001 година.

ivchotr

Явно има проблем с докарване на горивото от резервоара до двигателя. Горивната помпа проверихте ли?

baniole

Изключвам от нея маркуча, който отива към горивния филтър и я закачам към туна с нафта и колата тръгва... значи Помпата трябва да си работи

galinvayov

Някои таратайки имат втора помпа в резервоара, тази не я знам имали, няма ли. Запушена или изпаднала сонда в резервоара. Неплътен горивопровод (смуче въздух). И т. н....
A Lone Rider

ivchotr

Цитат на: galinvayov в 20 Февруари 2018 16:59:08
Някои таратайки имат втора помпа в резервоара, тази не я знам имали, няма ли. Запушена или изпаднала сонда в резервоара. Неплътен горивопровод (смуче въздух). И т. н....

И аз за това питам.

baniole

Не, точно на тези модели няма втора пампа.

ivchotr

Ами тогава остава нещо от рода на

Цитат на: galinvayov в 20 Февруари 2018 16:59:08
...Запушена или изпаднала сонда в резервоара. Неплътен горивопровод (смуче въздух). И т. н....