Избор на ангренажен ремък и водна помпа Фокус 2 1,6 tdci / 90hp и смяна

Започната от Десислав, 17 Януари 2018 12:10:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Десислав

Здравейте,
предстои ми смяна , спрял съм се на
(link) - марка INA

и водна помпа -
(link) - Valeo

общо двете правят около 160 лв

Ако някой е имал проблеми с конкретни марки моля да сподели или пък има впечатления от избраните.
И да попитам дали пък случайно има тема за самостоятелна смяна на този ангренаж ? защото аз не намерих

Mondeicho

Известни и качествени марки, няма да имаш проблеми с тях. Има клипчета в тубата за смяната.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

vova

INA мисля че са китайски.Не че другите са хептен оригинални.Това знам аз,може и да греша.
Лично аз за ангренажен ремък бих заложил на дайко,конти,гейтс-естествено повече пари.
Пак казвам-мое мнение.

Mondeicho

INA са в случая ролките и това е една от най-качествените марки за този вид авточасти. Ремъка не го дават на кой производител е, но INA ремъци не прави (или досега не съм срещал)  (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Десислав

Пичове тези фиксатори дали ще ми свършат работа ако започна сам да си го сменям ?

(link)

::)

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Мишо

Цитат на: Mondeicho в 17 Януари 2018 21:26:19
INA са в случая ролките и това е една от най-качествените марки за този вид авточасти. Ремъка не го дават на кой производител е, но INA ремъци не прави (или досега не съм срещал)  (rofl)

Не споря, но като сменях ангренажа на Дъртио, взех комплект на ИНА и на двата ремъка пишеше ИНА + другите надписи и посоката. Ролката със стрелкичката беше Литенс, водната помпа беше СКФ. Аз също мисля, че ИНА + Литенс е може би най-добрият избор за ангренажни комплекти. Иначе тези фиксатори са наистина за бензинови двигатели.