Родна простотия

Започната от Pyrhel, 17 Октомври 2017 01:18:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Търсих победителя в състезанието. Е, мисля, че го намерих. 100лв за 195/65/15 от... 1998ма година! (hammer) (sd)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bivola

Наскоро си купих железни джанти за зимните гуми и продавача ми ги даде направо с гумите. Верно Бриджстоун, ама ДОТ 115 ми се вижда леко старичък (rofl). Дали с тях е карал нямам представа, но определено има потресаващи обяви в Продавалник и хората продават абсолютни галоши.

Pyrhel

Цитат на: Pyrhel в 17 Октомври 2017 01:18:13
Пускам тема да споделяме родната "мърдост" и "здрав разум", както "прогресът" на държавата ни и "гениалните" идеи на управляващите.

ТВ работи зад мен, новините вървят. Чувам съобщение, че тази вечер ще сменят времето - трябва да върнем часовника час назад. Следващо съобщение - поради края на лятното часово време и връщането на часовника час назад, всички влакове и пътници на БДЖ в 4 часа сутринта ще спрат на най-близката гара, за да престоят 1 час там. Целта е да не се редактира разписанието. (omg)

И малко за контраст: https://youtu.be/G6N5DZLDja8
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Това за разписанието не е патент само на БДЖ.  Тъжното е че много други жп компании намират начин да избегнат това, но БДЖ не им дреме :(

mike28