Гуми Austone?

Започната от Pyrhel, 29 Март 2018 15:22:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Имам намерение да сменя летнтие гуми. В момента съм с 215/45 R17 и Pirelli P Zero Nero на тях. Имат грайфер и са ДОТ 15, но са шумни при градско като съм на ток и ме дразнят.
Търсейки нови, видях някакви супер евтини - Austone - уж австралийски, а моделът SP7 има повече от отличен евро-етикет. Не ми стиска да взема такива гуми - този размер са 72лв, а повечето от останалите - двойно :D.

Интересно ми е дали някой е чел нещо или има опит с тях?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

locke

Много евтини за 17-ки ???? иначе гледам че 15 ките са по 62, сигурно за отзад ще са екстра вместо пирели или дънлоп от 2010

V.Buzev

Много шумни ги дават 72. В тоя размер като гледам тихичките под 69 започвато от около 120 лв. парчето :D

locke

И не са австралийски а китайски  ;D

jo_jo

след nokian zline, мисля да се ориентирам към falken fk510, но те са uhp и едва ли са тихи, може да погледнеш Falken - Ziex ZE310 Ecorun. Има и 40лв ваучер за петрол от мотоексперт.

Това помага ли http://www.tyrereviews.co.uk/Search/Austone ?

Pyrhel

Питах от любопитство, защото не ги бях срещал. Наистина са китайски, а са написали друго в сайта си, калпазани :)) Не бих рискувал с такива гуми, въпреки примамливата им цена. Като цяло не бих рискувал с китайски гуми или други незнайни марки, както писах и в темата в дневника - за по 10-20 лв разлика на гума (това е при моя размер, при малките е дори по-малка), човек взима марка, която също е в бюджетния клас, но поне е изпитана и със сигурност няма да се разпадне или подуе.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivchotr

Печката я караме две лета с китайски гуми, купени от магазин на приятел и се държат много добре. С отстъпката отидоха много надолу в сравнение с тези в "Диана", примерно. Марката им беше някаква подобна, ако не и същата. Обаче още са в мазето. Ако не забравя, ще пиша какви са като дойде време за смяна.