И аз карам Форд

Започната от Наско, 13 Март 2018 15:26:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Наско

Здравейте колеги.
Собственик съм на Ford Fusion+ 1.6 TDCI  2008г.  Ровейки насам-натам за информация за колата,  попаднах на вашия форум. Разгледах го, хареса ми и реших да се регистрирам. Открих много малко  негативни мнения за фюжъна и това само може да ме радва. Карам я с удоволствие вече година и половина и навъртях почти 40 000 км. Наскоро и смених агренажния комплект защото чух че водната помпа поскърцва.  И така и така бях разглобил, смених и пистовия ремък и ролката на обтегача.  Много лесна за обслужване кола.
Основната ми забележка е че в купето е малко шумно.  Не съм особено претенциозен, но не ми се иска при спиране да чувам отзад как кльопка нафтата в резервоара. Та мисля до поработя по този въпрос. Четох и тук, във форума, за опити за обезшумяване на купето, но мненията за изолационните материали са малко противоречиви,  та ще се поровя за още информация.
Другата ми забележка е че цапоти масло от гарнитурата на картера. Но ми предстои смяна на маслото и този проблем ще бъде отстранен.
Пожелавам лек и без авариен път на всички и моля да ме извините ако съм ви отегчил, ама мерак пусти да се похваля с Фют и на вас.
Закования с чук винт, държи по-добре от завинтения с отверка пирон !

Pyrhel

Здравей и добре дошъл (beer) Само да те радва!

Имаме раздел "Дневник" (най-горе) за колите на хората, ако искаш - да преместим темата  и там да пишеш за напредъка по обезшумяването или каквото прецениш за колата :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Наско

Ок. И аз смятах да пусна самохвалебствието там, ама нещо съм се заплеснал.  Благодаря.
Закования с чук винт, държи по-добре от завинтения с отверка пирон !