Предложение тема Техники на спортно шофиране

Започната от toretosz, 20 Декември 2011 20:58:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

Мисля че е необходима една тема Техники на спортно шофиране с няколко под раздела примерно,предно, задно 4х4 дрифт,драг,грип.Нека да се обмисли ще е полезна мисля.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Добра идея, но не разбрах - тема или раздел имаш предвид да се направи? Според мен тема е по-добре, но пък не разбрах идеята за под-раздели на темата?

ПС: Ще преместя темата в раздела за идеи да я доизмислим и тогава ще направим една нова :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

toretosz

сори че я боднах там,ми мисля че по прегледно би било да е разделено нека другите да кажат,но ако някой се вълнува от предно и се пише в една тема ще се размият мненията и трябва да прескача кой писал за дрифт,кой за драг незнам нека се обмисли за да е полезно.Все пак са 6 отделни неща ако трява раздел с 6 теми .Но всеки би мо било полезно да знае в дадена ситуация какво се случва. Има доста клипове,скици книги а може и опит да се споделя.

Pyrhel

Мисля, си, че с теми е по-добре, но отделени една от друга. Примерно дрифт / драг / грип / нормално шофиране (FWD + RWD + AWD) - т.е. 4 теми?

Danchev

Има страшно много литература по темата, но повечето читави книжки са на английски или руски ... отделно, че са дълги и неувлекателни да ги четеш през монитора. Аз лично предпочитам истинска книжка. Иначе според мен един раздел е достатъчен и всичко да е вътре в отделни теми.
На Цанко препоръчвам да изгледа библията :D http://www.zamunda.net/details.php?id=24284&hit=1
How about a magic trick?

toretosz

ЦитатМисля, си, че с теми е по-добре, но отделени една от друга. Примерно дрифт / драг / грип / нормално шофиране (FWD + RWD + AWD)

мисля че това е добро решение и подкрепям.Раздел с 4 теми ако съм разбрал така че ако искате да го пускаме да се обогатява.

Pyrhel

toretosz

мен ме устройва,ама нещо няма интерс май за да може и другите да си кажат мнението.оставам на вас да решите,може и в друг раздел да я сложите.Все пак да я има.  (fri)

Pyrhel

Ще е супер лека полека да почваме с пълнежа на раздела - който има някакви материали, иска да попита или сподели нещо (fri)

ivchotr

Цитат на: Pyrhel в 02 Януари 2012 21:09:03http://fordbg.com/forum/index.php?board=70.0 нещо такова? :)

Този линк не ми даде да вляза никъде. Води ли някъде или просто е изтрито съдържанието, както показва и информационният прозорец при отказа да ме пусне  ::)

Pyrhel

2012 година! :))
Това е линк към някой от старите раздели, които реорганизирах 25-та - след този пост: https://fordbg.com/forum/index.php?topic=9091.msg155097#msg155097

ivchotr

Явно при реорганизацията този линк не е бил включен. А това, че темата е от 2012 г. не би трябвало да е проблем.