Какъв стандарт са тези букси?

Започната от Pyrhel, 05 Януари 2012 03:19:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Това са буксите за навигацията. Очевадно - не са ISO, някой има ли представа под кой стандарт се водят или са чайна майна?

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

то е ясно че ще има клъцни срежи ама описание нямат ли в документацията на навито тия букси .. трябва да се ориентираш към изработката на някакъв преходник да не разваляш оригиналните букси на колата .. разгледай в ибей има такива неща може да има и за точно тоя модел нави .

Pyrhel

То има описание и мога да срежа буксата за сонито и да я метна, ама не ми се иска да го правя, един ден като продавам колата всички тия "добавки" ще се махат :)

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 05 Януари 2012 14:09:36
То има описание и мога да срежа буксата за сонито и да я метна, ама не ми се иска да го правя, един ден като продавам колата всички тия "добавки" ще се махат :)
Пази го Сонито,че с тия китайчета няма да я взема  :P

momo76

Вземи си един преходен кабел от буксата на Мондеото към стандартен ISO. Махаш буксата ISO и връзваш там кабела който ти е дошъл с навигацията. Предполагам че са ти пратили и кабелите. Така става един преходен кабел кола - навигация и винаги можеш да махнеш навигацията и да си боднеш Сонито.

Pyrhel

Това си го мислех докато не видях цената на буксите мондео 3 след фейса <-> ISO :) 50 кинта за букса, която няма да ми върши работата, за която я взимам... не ми се дават. Снощи писах на китайчето дали може да измисли нещо, ако не - оголвам кабелите преди буксата, запоявам, изолирам и така :)

momo76

Pyrhel

Не, това е без контролите на волана, по-скоро това: ACV 57-1120. В ибей намерих едно на търг, тия дни трябва да приключи. Китайчето в понеделник ще ми върне резултат дали от "фабриката" не могат да измислят нещо. Благодаря :)