Търся 16ки джанти алуминиеви/многоспицови

Започната от dimcho5, 17 Октомври 2017 18:26:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimcho5

Здравейте , ако някой има за продаване 16ки или знае от сайт някой да продава горе търсените джанти да пише.
Джанти от фиеста mk7 алуминиеви , ако продава някой от форума , купувам!

Бари

Тези мисля да ги разменям за 15ки. Да не би да имаш?

dimcho5

Извинявай за забавянето, колко им търсиш на тези 16-ки?
Иначе за 15-ки имам 4 чисто нови 15-ки гуми с джанти 195/60/15 гуми Gislaved dot 17.
Ако те интересува може да направим бартер !

Бари

Здравей! Интересува ме, може ли снимки и телефон за връзка?
Колата ми е на обслужване в Монтана и ще ми я докарат в неделя. След това можем да се видим.
Тези ги продавам с гумите. Ще ти дам цена, като видя какви са гумите, защото нямам поглед дали са хубави или не. Само знам, че са летни 195/45/16. Ако гумите са зле, ще ти направя цена без тях.

PS* Тъкмо обърнах внимание, че размерът на гумите няма да стане на моята Фиеста. Препоръчителното е височина 50 или макс 55, 60 вече е много, разликата в диаметъра става над 3 см. Но нека да видя джантите, пък ако ми харесат, ще измисля нещо. Гумите летни ли са?

dimcho5

Гумите са зимни , чисто нови , някъде 600-700 км е минато с тях . Джантите са стоманени на форд.

Бари

Цитат на: dimcho5 в 03 Ноември 2017 19:48:41
Гумите са зимни , чисто нови , някъде 600-700 км е минато с тях . Джантите са стоманени на форд.

Здравей! Стоманени не ме интересуват, още повече, че за тези гуми сигурно ще търсиш цена, близка до цената за нови (в Диана ги видях по 90 лева), а те дори не са моят размер (за мен височина 50 или 55 макс). Ще говорим само за продажба на моите джанти, в неделя като ми дойде колата ще направя отделни снимки на всяка джанта и гума и ще обсъдим състоянието и цената. Ще ти пиша в неделя или в понеделник. Ако искаш, остави ми номер за връзка на лично съобщение или в темата.

Бари

Здравей! < ТУК > можеш да видиш снимки на джантите и гумите. Едната джанта има ужулвания, другите са добре. Гумите са RADIAL TRISTAR F105 с ДОТ 2016 г. На снимките са малко мръснички, но се вижда достатъчно. Цена: 390 лева само джантите или 530 лева с гумите. Намират се в София, все още са на колата, но до края на седмицата ще сложа зимни с други джанти. За връзка: 0885137064

И няколко оферти от ОЛХ за сравнение: ЛИНК 1, ЛИНК 2