Решетка за обдухване на предно стъкло на MK3

Започната от twister, 09 Април 2012 01:02:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

twister

Здравейте колеги, някой свалял ли е решетката на отвора за обдухване на предното стъкло. Без да искам като бърсах праха по таблото измъкнах капачката на sunload sensor (не знам как му е името на български) и като се опитах да я сложа той потъна на вътре и колкото и да се мъчих не можах да я измъкна. Накрая реших, че има нещо друго което я държи и не знам какво е то. Ако някой я е свалял моля да каже как!

Благодаря!

Pyrhel

Напълни я, ще излезне. Можеш да използваш няколко тънки отвертки отстрани или тънки ножове, за да изскочи по-лесно.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

twister

Благодаря, за бързия отговор. Много ме достраша да не я счупя от напъване но явно не е било достатъчно, утре ще опитам пак. Явно има и други не спящи които гледат голф като мен или нещо друго.

amplified

Пусни малко парното преди това... примерно 5 минути на най-топло да духа там.
Така пластмасата ще е по-склонна да ти съдейства и да не се счупи :)
Моята се сваля страшно лесно и няма никаква опасност от чупене, но не знам при МК3 как е!

twister

Цитат на: amplified в 09 Април 2012 03:54:09
...Моята се сваля страшно лесно и няма никаква опасност от чупене, но не знам при МК3 как е!
На МК3 се сваля страаашно трудно. Но благодаря за съвета. Най-накрая успях събрах смелост от вашите съвети и напънах яко, ама наистина яко и излезе. Ако някой друг започне да сваля хванах му цаката, първо трябва да се измъкнат щипките от предната страна (към прозореца) и тогава дърпайте частта от към купето и излиза, пак казвам много трудно но излиза.