Колко общо имат Фокус 1.6 и 2.0 ST?

Започната от andi, 03 Април 2017 18:32:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

andi

колеги кажете колко общи черти има мотора на 1.6 зетек и 2.0 на ст-то,общо откъм реглаж на клапани дали е с пулове и центровката на ангренажния ремък подобни ли са ,някакви негативни черти на мотора дуратек ст170кс заслужава ли си покупката му като бърза кола

Alexi

andi

Аз имам фокус 1,6 зетек искам да го сменя с 170ст ,дали е добър избор или ще ме боли главата ,за сега несъм имал проблеми от 1.6

Alexi

трудно се намират читави СТ ,така че по скоро ще те боли

viceroy

2.0 170 е добър мотор, колата е много приятна за каране. Просто за добър екземпляр цената е малко височка, но се намират, макар и рядко

К.Методиев

По въпроса ти да и мотора на ст-то е с пулове, само това е общото, всичко друго е различно, за читави трябва да инвестираш, че половината дето са на пазара сега нямат купета.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

andi

Ако изключим купето като проблем на ст-то ,с какви недостатъци би ме изненадал мотора примерно

Alexi

съединителя с маховика ( демферен е ) са 1500 лв примерно ..

andi

Хубав отговор ,а да се заменя с обикновен възможно ли е както при много други автомобили

К.Методиев

Мда възможно е има състезателни олекотени маховици със керамика за по 2000лв :) иначе Алекси е прав малко над 1500лв са, казвам го от 1 лице и личен опит. :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.