Фиеста 1.0 ЕкоБууст - заслужава ли си?

Започната от Емо, 19 Септември 2016 22:08:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Емо

Здравейте колеги. Имам от дълго време Фокус мк1, които с малка драма с горивната помпа ми служи дълго и вярно досега. Време е да вземем малка количка за жена ми - по-нова и решихме да е Фиеста ЕкоБууст. Въпросът ми е дали си заслужава, дали има някакви проблеми с нея? Трябва да кажа, че няма да е нова, а втора употреба и да се надявам, еч ще случа на добра бройка. Четох по форума и досега не видях някакви проблеми. Само че разходът на ЕкоБууст не бил точно този, който дават по каталожните данни. То при всички производители като гледам е така, някаква тенденция да лъжат купувачите, пък купувачите си знаят, че трябва да добавят 1-1,5л отгоре.

Pyrhel

Определено бих предпочел 1.25 или 1.4 пред Еко-то. Не вървят като него, но пък са без турбини, без хитри клапи, без ремъци в масло, ЕГР-ът не е с турбината и колектора заедно, отново са в ниския данък и разбира се - ГАЗ!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Емо

Не съм питал за дизел! Интересува ме само бензиновият мотор. Също така и газ няма да се слага.

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

мотора е здрав към момента ,но и доста нов за да се каже със сигурност колко ще изкарва средно ,но със сигурност не е кашкавален както примерно 1.4 тси

Емо

baciko

Здрасти,Колега! Аз имам 1.0 литрова Фиеста,но без турбо с 80 кс.Ако имаш въпроси за този модел питай :)