Ford Mondeo 2001г. хлопа отзад

Започната от Cvetoslav90, 11 Март 2017 10:55:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Cvetoslav90

здравейте! Искам да попитам за мнение!  Отзад имам хлопане и от двете страни по-скоро  бие все едно капака на  багажника не ми е затворен когато  минавам през дупки  според вас дали са биалетките или може да е друго?

Mondeicho

Ако си седан или хечбег е много вероятно да са тампони на задните амортисьори, при мен така хлопа и ще ги сменявам тези дни.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Alexi

Cvetoslav90

А има ли възможност да са биалетките? Защото едната я погледнах и от едната страна е заминала!

Cvetoslav90

Mondeicho ти за кои тампони казваш ударните ли?

V.Buzev

Смени първо биалетките отзад и майстора да ти огледа дали задния мост не ти бие в купето.
Ако си личи че е блъскал премини към подмяна на тампоните му. Ако всичко е наред и пак ти клопа провери амортисьори и тампоните на макфврсоните отзад!
Затеганата ли ти е добре резервната гума?

На мен ми преклопва кората на багажника.

Cvetoslav90

ОК! Ще пробвам с биалетките първо!  А относно резервната винаги си е била така закрепена ама трябва да видя и нея за всеки случай.

Cvetoslav90

Някаква препоръка за биалетките като марка,защото тези са на близо година миналото лято ги сменях. Макар че с тези наши пътища е нормално бързо да заминават.

V.Buzev

Цитат на: Cvetoslav90 в 30 Март 2017 12:09:10
Някаква препоръка за биалетките като марка,защото тези са на близо година миналото лято ги сменях. Макар че с тези наши пътища е нормално бързо да заминават.

Аз съм отпред съм с Мейле усилени от Ауто+ и сега като сменям гумите ще ги огледам че имам някакво преклопване ама са вече на 2 години. Отзад от мързел смених само едната която беще съвсем леко тръгнала с някаква - делфи или феби. За сега няма драма със задната ама.....
Иначе стандартно Лемфьордер или TRW си вземи за да ти е мирна главата!

Cvetoslav90