Fusion 1,4 TDCI Automat.

Започната от vtsankow, 08 Януари 2017 17:33:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vtsankow

Здравейте! Имам следния проблем:
Когато натисна по продължително време и мъъъничко по силно спирачката нещо изключва и след отпускане колата "непоема" сама както е при всеки автомат.Подавам газ ,тръгва но когато трябва да превключи на по горна предавка се форсира,отнемам газта тогава превключва..и така до 5-та.Спирам с OBD-II изчиствам грешката "Not Network conection" и колата се оправя.И така до следващия светофар....Ако натискам спирачката съвсем лекичко,всичко си е наред!

Pyrhel

А каква е грешката - код, не текст?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vtsankow

По късно ще дам номера, но съм я търсил в интернет и не съм я намерил. Беше във сервиз Форд в Бургас, искаха да ми резетнат софтуера на кутията, само че на моя отговорност. Казаха че първо трябвало да сменя съединителя!!! "Качвал" съм я на не един професионален компютър и все тая.

vtsankow

1. U0415-Network
2. U0401-Network
Това са грешките които излизат.

Pyrhel

Алтернаторът какви напрежения дава - с и без консуматори? Ако е наред - най-вероятно има прекъснати кабели. Погледни пиновете на PCM-а и ABS, като им се махне буксата. Също и кабелите около самата букса. Можеш да погледнеш и кабелите около скоростната кутия: http://www.fusionclub.ru/forum/viewtopic.php?t=203191
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.