Маховик MK3 TDCI 2.0 115ps 2006 6 speed

Започната от slavunbg, 26 Октомври 2016 14:34:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

slavunbg

Здравейте,
Напоследък откакто стана по-студено докато загрее колата има едно прихлопване на свободна. Започна лека полека  да се усилва. В сервиз ми казаха че е маховик. Когато загрее хлопането изчезва, също както и на студено, но с натиснат съединител. Питането ми е дали мога да я карам още известно време докато си взема комплект- маховик,съединител и лагер помпа? Има ли опасност от големи поражения?
Ако някой може да предложи добри оферти за цени от UK, ще е добре дошло. И коя марка е най удачно да търся?

MK3 TDCI 2.0 115ps 2006 6 speed

Благодаря ви, предварително.

Alexi

можеш да я караш известно време ,но не прекалявай щото ако се строши в обороти заминава и камбаната на ск. кутия .. оригиналния е LuK и според мен пробега му от минимум 200 000 км е достатъчен за да избереш пак такъв

Mondeicho

Да определено няма да се наложи да го смениш пак ти (освен ако наистина не караш много). Ето ти една примерна оферта от ибей:

Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/400911786007
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

slavunbg

Благодаря за съдействието.
Ще потърся и други варианти по сайтовете да намеря оптималната цена.
Някой може ли да каже, кои са номерата на частите на Форд(има различни DMF   при 6 и 5 степенна кутия и дали е след 2003), за да им търся аналози на ЛУК? Мото пфое отказаха да ми ги дадат. Единственото , което дадоха са високи цени :).

Alexi

по принцип не ти трябват номера на части .. намираш си сносен магазин в ибей ( с повечко рейтинг и добри цени ) поръчваш ,той ще ти поиска задължително номера на шасито и ще получиш правилните части

Bivola

Toва е линк към онлайн каталога на Luk. Виж само точно си избери модела на колата и ще ти излязат парт номерата, но наистина е най-добре по рамата.