Капаче на преден фар Мондео МК4

Започната от bottapl, 21 Септември 2016 15:39:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bottapl

Здравейте,

Имам проблем с пластмасовата капачка на предния фар (тази, която се маха, за да се смени крушка) на Форд Мондео МК4.
Едното чопче се е счупило и съответно не прилепя плътно и при ходене на автомивка във фара се образува конденз.

Някой има ли идея откъде може да се купи (като изключим Мото пфое). Звънях по няколко обяви -там се продава целия фар, магазините за авточасти също не го предлагат.
Ще помогне ако кажете и на английски как да го търся, за да го поръчам от другаде или пък ако знаете от кой друг модел са същите капачки.

Благодаря предварително!

Mondeicho

Здравей !
Давам ти линк за Мк3, но за мк4 не намерих. Поне ще видиш как се казва и дано си намериш.Според мен извън МП трудна работа. Скъпо ли е там?
Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/131921278291
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

bottapl

Здравей!

Благодаря ти за линка, ще пробвам да намеря и за МК4.

Иначе в Мото Пфое искат за ляв капак 85 лв, за десен 45 лв. Нямам идея защо е така, даже не знаех че са различни.
Моят е ляв (от шофьорската страна) и освен че е 85 лв го нямат в наличност и след празниците ще проверяват кога може евентуално да го получат.

Поздрави!

Mondeicho

Явно и в този модел продължава традицията да са различни, защото и при мен са така. Недомислено е според мен, но няма какво да се направи.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

vvas

-

bottapl

Здравей,

Да, мисля, че е точно такова! Доколкото знам лявото е обозначено LH, дясното RH.

Да не би случайно да имаш?

Поздрави!

vvas

-

vvas

----

bottapl

Здравей,

Писал съм ти съобщение с данните.

Поздрави!