Focus Mk3, настройка на времето на светене

Започната от stefato, 05 Октомври 2016 00:33:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stefato

(fe)
Днес ми направи впечатление,че габаритите и стоповете ми светят 10 минути след като съм заключил. Интересувам се дали някой знае как да ги настроя  да не светят повече от 5 ??
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

mimo1975

Тази функция би трябвало да работи само когато си на автоматични фарове / врътката на ауто /  Настройката става от менюто на борд компютъра търсиш lighting/осветление/ , но беше май само за настройка на късите светлини а за габарити може и да няма програмиране , но  ако може  да се настрои нещо , шанса е само през това меню .

stefato

Цитат на: mimo1975 в 05 Октомври 2016 07:23:57
Тази функция би трябвало да работи само когато си на автоматични фарове / врътката на ауто /  Настройката става от менюто на борд компютъра търсиш lighting/осветление/ , но беше май само за настройка на късите светлини а за габарити може и да няма програмиране , но  ако може  да се настрои нещо , шанса е само през това меню .

Имам само Manual и Automatic , тикчето си ми е на Automatic. Въпроса е дали може да се настроят да светят по-малко време, а не да не светят изобщо..  ??? Там никъде нямаше опция за време в което да свети.. :X
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)