S Max 2.0 TDCI 2008

Започната от dongastone, 01 Март 2017 15:44:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dongastone

Айде и аз да се изтипосам тук...

От вече 4 месеца съм собственик на Ford S Max. Купих си я от автокъща - нов внос от Италия. Врътнали са я с 40 к назад и километража бодро беше закован на 134 000. Като ходих в МП ми казаха, колко са и реалните км. И пак е добре ... Предишната ми кола беше Мазда 5 и като че ли форда ми се струва по комфортен и широк отвътре. А и май вози по мекичко, но това може да е от гумите - на Маздата бяха 225/45
Досега съм направил нормалните смени: ремъци, ролки и филтри. Масло си купих Яко - струва ми се добро. Смених и маслото на скоростната кутия, че е автоматик - предишния собственик не го е сменял.
Какво бих искал да ъпгрейдна - засега си купих волан с бутони за круиз контрол - ще ми трябва помощ от съфорумец да го закача и активирам, ако не - ще звъня в МП...
Другото, което бих искал да добавя е блутут и USB - да мога да си говоря по телефона свободно и да си слушам музичка от флашка. Но това по-нататък...

Засега толкова - очакват я нови джанти с нови гуми, ама като ги кача - ще пусна ъпдейт...

Поздрави

Jhereg

Честито, със здраве да си го караш. И на мен много ми харесват S-ките. Вчера гледах 1, но сега 10 бона нямам.

Mondeicho

Честито и много безаварийни км! Щом около 170 000 км са реалните, мисля че е много добре. За круиза предполагам ще ти помогнат колегите от форума. По спомен при теб се слагат само копчетата на волана, които си взел и се прави софтуерно активиране.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.