Свирещ лагер на компресора на климатика

Започната от Vasilev, 31 Януари 2012 21:56:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vasilev

Днес оставих Фокуса на сервиз със съмнения за разбита ролка. След огледа се оказа, че си е заминал лагера на компресора за климатика. Та въпросът ми е на някой случвало ли му се е, и колко горе-долу струва? Също ако някой от София има информация за добър майстор на автоклиматици в района ще бъде много добре :)

supertorr

Тази манипулация я правих докато карах Rover-a.
Съвет не чакай дълго защото се пецакват и  още неща
Аз сменях в сервиз за авто климатици на бул Европа / препоръчан ми от познат/ и останах доволен макар, че освен лагера смениха и други части + допълване 200лв.- труда също беше скъпичък защото компресора беше трудно достъпен
Тъй като виждам, че си от Младост има още два варианта
1. Младост 2 зад РУМ-а
2. Младост 1 в долния край на така наречената Китайска стена

Vasilev

За Младост 2 ми казаха и от сервиза, където бях оставил колата. Знаеш ли как се казва, за да знам какво да търся?

supertorr

supertorr

Цитат на: Vasilev в 31 Януари 2012 22:30:46
За Младост 2 ми казаха и от сервиза, където бях оставил колата. Знаеш ли как се казва, за да знам какво да търся?

Тъкмо ти търсех координатите от моето обикаляне
Там е малко скъпичко - за горе описаната процедура ми искаха 300 и лв.
Но телефон можеш да видиш на Автомивката в началото на Младост 2- срещу макдоналдс. Там на рекламен бенер има телефони.
За съжаление сменях телефона и не знам дали ми е останал записан

Vasilev

Ами значи ще се ходи на бул. Европа :) Благодаря за информацията.

supertorr

иначе лагерчето може и 60-70 лв да струва, ако е само то (fri)

Vasilev

Тъй като бул. Европа май ми идва доста далече реших да питам и google, който ме отведе до:
Митко Василев - климатици и радиатори
Мисля, че натам ще се ориентирам и ще пиша отзиви след това. Все пак благодаря за съдействието  (fri)

supertorr

между другото в пост 3 на темата която с дал за информация, се цитира точно сервиза в Младост2- и то не с добро (hammer)

Vasilev

Видях  :D И на други места намерих дето не го харесват. Явно единствената реклама им е от други сервизи да им пращат пациенти.

Vasilev

В крайна сметка откарах колата в този сервиз. Лагерът е сменен, както и 4 броя подгревни свещи за приличната сума от 120 лева (с мои свещи). Виенето вече го няма, а ще видим утре как пали с нови свещи. Много съм доволен от човека. Откарах му колата в 1 часа, до 2 и половина диагностицирахме заедно :D и към 5 и половина ми звънна да ида да си я взема  (fri)

dukov84

Не посещавайте сервиза за климатици в Младост 2 до РУМ. Тези искат само да те излъжат и да ти вземат парите. Не са коректни.