Какви инструменти и резервни части носите в колите си?

Започната от infomar, 22 Май 2016 13:20:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mondeicho

Как така те е отсвирил да ти ремонтира колата, нали не го прави безвъзмездно??? ???
Иначе МП са си направили сметката за тези карти, но в случай, че някой там си обслужва колата е едно допълнително спокойствие.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

jo_jo

ЦитатКак така те е отсвирил да ти ремонтира колата, нали не го прави безвъзмездно??

Ами помолих за оферта за обслужване (с негови и мой части) и получих следния отговор - "Нямам време да се занимавам с Оферти, занимавам се с поддръжка и ремонти."
Според мен е нормално да се пита колко ще струва дадена услуга. Няма значение, разводнихме темата. Може модератор да я разчисти.

infomar

Цитат на: jo_jo в 22 Юни 2016 09:20:52
Ами помолих за оферта за обслужване (с негови и мой части) и получих следния отговор - "Нямам време да се занимавам с Оферти, занимавам се с поддръжка и ремонти."
Според мен е нормално да се пита колко ще струва дадена услуга. Няма значение, разводнихме темата. Може модератор да я разчисти.
Ега ти.... аз преди да отида за каквото и да е в сервиза който ме обслужва, винаги ми казват колко струва труда, и колко частите, ако те ги доставят. След свършване на работата отново ме питат дали има разминаване между обещано и платено.. за да не са сбъркали нещо.