Странно гаснене на двигателя

Започната от didovodolaza, 26 Април 2016 22:10:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

didovodolaza

Здравейте колеги!
Днес се изсипа голям дъжд в Бургас и съответно трябваше да закарам лапето на градина с колата! И тогава се случи странното. Както си работеше на празен ход пред входа да загрее и изведнъж двигателя изгасна. След това запали от раз и до градината няма ядове. От там карах около 1 км и спрях за 5 мин да говоря по телефона и тъкмо ще тръгвам и пак угасна. Отново запалване от раз и около 5о км градско в страшни задръствания без проблем. Моля, за помощ! Аз се ориентирам към електрически проблем, защото никога без дъжд не ми е правила такъв проблем. А, и жената ми се оплака, че предната седмица пак в дъжд и на нея е направила такъв проблем! (swearing)

ekstremniat

Колега закачи на диагностика и виж какво ще покаже. При мен имаше същите симптоми но без значение в дъжд или на сухо! Оказа се датчик на разпределителният вал!

didovodolaza

Някой да  да ми препоръча читава диагностика, където да я закарам в Бургас.

Mondeicho

Пробвай наистина на диагностика дали е записала грешка иначе ще падне налучкване...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Иван Вълков

И при мен имаше подобно гаснене преди датчика на разпределителния вал да даде фира.

П.п На диагностиката докато датчика не хвана пътя нищо нямаше записано. Гаснела ми е 3 пъти преди това като е четена след всяко гаснене.
Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Mondeicho

То не е толкова голям разход да се смени този датчик и да се види дали е било от него. След като не записва грешка не е добър вариант да те остави на пътя някъде.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

didovodolaza

Благодаря на всички за мнението! За сега ще изчакам, че покрай тея празници пак занулихме портофейла  (rofl) . Пък след празниците ще го сменям. Весело посрещане на всички съфорумници и безаварийна!