PCM/ECU ъпдейт

Започната от everlast, 07 Април 2016 19:58:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

everlast

Здравейте. Някой може ли да ми каже, дали е възможен ъпдейт на PCM/ECU от не оторизиран сервиз на Форд. Казаха ми, че ъпдейтите се теглят онлайн с оторизиращ код на сервизния техник (монтьора). Та, ходих в един сервиз и ми казаха, че могат да ми го ъпдейтнат. Но! Аз малко не мога да се доверя на 100% дали ще могат и ако могат, дали ще е качествено изпълнено. Другият начин е да се кача на главата на този който ми го ъпдейтва и да гледам стъпка по стъпка какво прави. Моля тези които са запознати да си кажат мнението. Благодаря предварително.

Pyrhel

Може. Като му се качиш на главата не знам какво ще видиш и разбереш, ако не си работил с IDS-а...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

everlast

Цитат на: Pyrhel в 07 Април 2016 20:02:19
Като му се качиш на главата не знам какво ще видиш и разбереш, ако не си работил с IDS-а...
Благодаря за отговора. А за ироничното допълнение - не е нужно много да рабирам, но мисля, че все пак ще видя дали тегли нов фърмуер, дали версията е нова и различна от сегашната ( това се изписва след теглене и преди обноваване) и дали и кои модули, как и защо се ъпдейтват. Pyrhel благодаря отново, жив и здрав.