Тема за банките и банковите кредити

Започната от moni74, 24 Септември 2013 14:33:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

един статус да споделя:
"Жената с жестомимичния превод по БНТ може просто да показва един среден пръст докато върви новината за КТБ."
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Lucy

Да събудя малко темата.

Не знам дали има ползватели на Алфа Банк, но от 1ви март вече са част от Пощенска банка официално. Това, което пише в бюлетина и съобщават официално от клоновете е, че таксите, които ще взимат на клиентите на Алфа са същите, които взимат и на клиентите на Пощенска.

Та исках да попитам дали има клиенти на Пощенска тук и дали може да споделят впечатленията си?
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Vasilev

Аз съм на пощенска и съм доволен засега. Повече инфо като се добера до компютър. Пък и питай ако нещо конкретно те интересува.

Mondeicho

Аз имам една карта на пощенска и ме уведомиха, че таксите от банкоматите на алфа банк ще са същите като на пощенска.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.