LED задни мигачи и светлини на номера, Mondeo Mk3

Започната от jasen77, 01 Септември 2016 20:23:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jasen77

Ъпдейт на светлините на номера и задните мигачи-сменени с диодни.Резултата в снимки:
светлини номер:

И мигачите-десния е диоден а левия е с нормалната крушка:

Клипче на мигачите

flowsky

Супер са станали. И мен ме чака такова подобрение.

jasen77

Това са диодите за мигачите-нужен е резистор за да не мигат бързо:
BA15S YEIIOW
А това са платките за номера-там е нужна малко преработка на плафончетата за да легнат платките плътно:
Платки

Alexi

има готови крушки за плафоните на номера просто ги слагаш аз такива ползвам по 1-2$ от китай .. наслагал съм си диоди навсякъде кажи речи

Mondeicho

Аз на мигачите само не съм слагал, но след като вече е направено ще взема и аз да го реализирам.Харесва ми как се е получило.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

nixel

На мен така и не ми остана работеща китайска крушка. Стопове, мигачи, задни светлини и т.н. Всичко си замина за няма и два месеца и просто се отказах от китайски лед крушки. А съм вземал както от по долар два, така и 10 доларови.
Дано вашите да излязат читави.

Mondeicho

На мен засега ми е изгоряла една крушка от последните за халогените, иначе си взимам една поне повече като застраховка, то пак излиза много по евтино отколкото да ги взема от наш търговец.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

доницети

Аз засега съм слагал на плафоните и за задния номер (тип сuлфидни) и не са мръднали. Имат радиатори и смятам, че за да не гори крушката, той е задължителен. Освен това не се увличам по мощности, защото голямата мошност води до повече отдавана топлина.