Какво да знаем при избор на амортесьор.

Започната от piksi88, 13 Юли 2015 20:02:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Фокуса го имам от 90к км сега малко люлеенето и тропането му са в повече мисля че е време за смяна на амортесьори. Препоръчайте ми амортесьори за около 300 лв ще ги  ползвам с  Айбах Про Кит. От малкото прочетено до сега разбрах че най-добре ще паснат газови амортесьори със спортните пружини. Насочил съм се към Монро. Помагайте кой с каквото може ако някой може да предложи отстъпка някъде ще съм благодарен.

opex

На бмв-то много ми похвалиха Монро рефлекс, газови, двойно действащи, заек-от-дупе вадещи... не ми харесаха. Първо бяха на нормалните пружини (става дума за 320д 136кс седан), после след като едната задна се счупи сложих от 330Ci - благодарение на което се пооправи возенето и стана по-стабилна, но амортисьорите за мен са гОла вОда.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

butoff

Без лични впечатления-за Монро не съм чул добри отзиви. Слагал съм Каяба за 65лв. на VW   -не мога да ги похваля.

Моля някой да сподели за предни пружини-нови ли да взема или втора употреба??
Някакви препоръки?
:)

Mondeicho

От персоналните ми впечатления, маслените возят по меко , но се клати повече колата в завой. С газовите е по стегната. За колите след 2000 г. мисля, че никой не слага маслени, не се предлагат и афтърмаркет.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.