Тампони на скоростна кутия. Марка?

Започната от G_o_c_e_v, 12 Декември 2015 23:38:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Скъса ми се тампона на скоростната кутия. Задния, който е хванат за магарето. В Интер карс намерих тампон на Corteco 36.68 лв.
Това е LEMFЦRDER
88.78 лв.
А това е горния на скоростната на Topran. Гледам, че моя е на 1/3 скъсан.
66.96лв.
Кой да избера според вас. Той магазинера ще ми предложи някой, като по по най ама друго си е като събера инфо от повече хора.

п.п. Намерих на FEBI BILSTEIN и горния и долния, като горния е малко по различен от оригиналния...
77.08лв.
136.09лв.
Има разлика с този на Топран, който е като оригиналния. Изглежда ми по надежден, но пък май и двата са само на поръчка.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Не се виждат снимките, гледам, че някакъв сървис ги показва, явно трябва даунлоуд и да ги качиш тука.
Лемфьордерът няма грешка ако е истински, но много голяма разлика в цената с Кортекото и вероятно не бих го избрал, едва ли ще изкара 2.5 пъти повече. Фебито на каква цена е?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

dobatavision

G_o_c_e_v

Днес поръчах тампоните, утре ще са при мен. Долния, който е по натоварен го поръчах на Лемфьордер 89лв, а горния някаква марка по евтин 40лв. С отстъпката ще ми дойдат грубо на 90лв.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!