XR2i

Започната от jinjileza, 26 Май 2014 21:41:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jinjileza

Здравейте , колеги ! Ето го и моят автомобил  ^-^
Fiesta XR2i  93' , 1.8 16V ( 130 к.с )

Колата я имам вече от 2 години и половина и много си ме радва  :D Ето и няколко снимки :

Преди :
След :

ForeverFord

Здравей,добре дошъл.От доста време ти гледам фиестата на паркинга в ТУ и все си мисля да те заприказвам,но все се разминаваме.Радвам се че си тук.Фиестата няма грешка,много приятно работи и изглежда много добре.Много безаварийни ти пожелавам.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ihovahi

Добре дошъл. Колата изглежда супер, а и щом те радва... какво повече от това  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

bay_huy

Еваларка чук е колата!

jinjileza

Благодаря колеги . Когато я взех колата беше без драскотини , но на паркинга на университета спира секва гад и ...  :D
@ ForeverFord следващия път като ме видиш някъде покрай колата се обади да се запознаем .

VENTCI

Гот е машината, със здраве да си я караш - добре си дошъл на шуменските срещи  (fri)

jinjileza

Meрси , колега . По скоро вие заповядайте , че да като гледам в Варненските сбирки никой не е писал от февруари . Поне да се направи една среща  :D

jinjileza

И аз вече съм  със стикери на клуба  ^-^ Няколко снимки от срещата днес . Паркинга на ОМВ-то можеше да побере поне още един Форд ама няма желаещи  :))

Pyrhel

Like! Заспали са ти на цвета ^-^
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

jinjileza

Малко Ъп  на темата  ^-^

Смених си дясното каре (външно) тия дни

Също и  биалетките - лява и дясна

и един тампон на носача .. другите бяха горе долу добре , но скоро време ще сменя и тях

Купих си и бензинова помпа  ^-^

оригиналната ми помпа и дойде времето преди година и половина и от тогава не мога да случа на читава ... пък и слагах някакви втора ръка . Тази е от Spectromatic - тествана на 3.6 бар-а :)

fiestarsturbo

Да я докараш на Калояново колега!Иначе е много яка  (race)

jinjileza

Мерси колега , имам желание да присъствам .. надявам се  да успея :)

Само да заработи на бензин .. Сложих си новата помпа и смених горивния филтър , но колата не пали - търсим от какво може да е ..  :-\

jinjileza

Днеска до мене паркира звяр от Шкода клуба  ;D

jinjileza

Малко ъп и от мен .

Като цяло по фиестата не съм правил нищо .. не че няма де :D

Миналия месец покарах 2 седмица с това -->

Пешеходците се изнизваха доста по бързо ...

После последва шкурене и боядисване с бронз ( не се вижда от снимката :) )

И аз да не остана по назад съм с зимни гуми

А , да и пастиране ... не личи много от снимките разликата  :

TourneoRS

Как да не личи, на ръка ли пастира? Аз като пастирах първият път на ръка , ми отне 4-5 часа и жестока мускулна треска. В тоалетната не можех да си вдигна чаршафите.  :D .Парцалите ти боядисват ли се в червено? Иии дай един клип да видим как върви :), все ми е мерак да се обзаведа с една такава оса, без седалки и карантия за харчене на 60лв бензин в неделя  (race)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

jinjileza

На ръка пастирах , да .. отнема си бая време наистина , но си заслужава :)
Гъбичката става цялата червена - пера я .. малко на духалката да изсъхне и пак почвам .. парцала и той , но по - малко  :D
Клип нямам .. така и не си сложих някоя стойка да държи телефона .. а сега да правя файда няма - в момента съм само на газ и с доооста буксуващ съединител  :o

randity

Колега, защо не я разкрасиш още малко и не махнеш всичките лепенки от нея? Според мен ще застане в пъъъъти по-добре?
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

jinjileza

Имам план да я боядисвам и тогава ще се махнат лепенките :)
Но засега само се кара ... има доста неща , които трябва да се оправят и да се сменят ( съединител , почти сигурно гарнитура на главата , неща по окачването ) , ама малко по малко ще станат , има време не смятам да я продавам :)