Подкартерна кора

Започната от valyo08, 06 Август 2015 22:19:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valyo08

Търся да закупя корите под радиаторите и картера на Мондео мк3-януари-2003г.-2.0-тдци-130к.с. 8)Също си търся и метални джанти за модела- 16",може и със зимни гуми.Приемам разумни оферти и за алуминиеви 17",но 16" са ми приоритет.тел.0888533958-Вальо

valyo08

Вече търся само корите.Мисля,че стават от всички тдци.

Alexi

не е точно така ,трябва ти кора от преди фейса

valyo08

Четох някъде,че имат разлика,после четох,че корите на всички тдци са с един номер.Къде е разликата-в точките на монтаж или другаде ?

V.Buzev

Цитат на: valyo08 в 26 Август 2015 13:19:56
Четох някъде,че имат разлика,после четох,че корите на всички тдци са с един номер.Къде е разликата-в точките на монтаж или другаде ?

Аз съм монтирал кора от такова преди фейслифта на моята. Има някакви технологични отвори в кората, които не ми вършат работа и местата за закрепване се разминават с малко. Ако си намеря читава кора за 2.0 TDCI 130 след фейса може да се споразумеем нещо. Моята съм я купувал чисто нова от тия китайско-тайванските.

valyo08

Аз съм намерил такива нови на много хубава цена,но още чакам да видя ще излезе ли нещо оригинално.До сега имам предложение на колега от форума,но цената не ме устрои с доста.Обади на лични цена,като ми трябва и тази под радиаторите ,ако ли не вземам китайски от магазина.На колата на жена ми монтирах такава преди 2год.и още си е там,а колата е доста ниска.

Alexi

в ибей има изобилие от нови кори ,цената е доста добра моята дойде на 80 лв с крепежните щипки като по онова време кора за фейс в БГ нямаше обърнах всички магазини

valyo08

Намерил съм ги двете-"ментета"полски-За толко пари-а в ибей нямам достъп,никога не съм пазарувал от там-а ми се ще.......!

valyo08

Продължава търсенето на корите под двигателя!Предлагам опция "бартер"-4бр. зимни гуми-205х55х16-ДОТ 2011

valyo08

Колеги,вече търся само малката кора,под радиаторите,и евентуално работещ ключ с трите бутона . 8)

Septerra

От къде намери голямата кора под мотора? :)

valyo08

От колега в Мездра,който има 3 бр. за части.Взех голямата кора -оригинална, за хубави пари (след преговори)но малката е счупена.

Septerra

Моля, пиши на ЛС подробности, търся и аз такава кора.

Vanko

Цитат на: valyo08 в 20 Септември 2015 08:14:14
Колеги,вече търся само малката кора,под радиаторите,и евентуално работещ ключ с трите бутона . 8)

ключове

нов ключ

valyo08

Все още търся да закупя кората под радиаторите-Мондео-тдци-130к.с.-2003г. 8)

V.Buzev

Цитат на: valyo08 в 07 Октомври 2015 09:13:14
Все още търся да закупя кората под радиаторите-Мондео-тдци-130к.с.-2003г. 8)

Ей тук!
Купи си я нова, на тая цена няма смисъл от втора ръка!

valyo08

Имам го като вариянт.Витаят по магазините на тая цена-полски,ама предполагам не са със  здравината на ориг. а тя е на такова място,че трябва да е здрава.

V.Buzev

Моята е такава доставена от магазин в Плевен работещ точно с тази фирма. Кората е чешка, пластмасата е гъвкава и отворите за закрепване съвпаднаха перфектно.

Pyrhel

Тая тема е интересна, ще я преместя от раздела за купуване в този за Мондео.
Жалко, че преди години я нямаше. Или аз не бях попадал на нея... :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valyo08

Ха сега де-намерих ори втора ръка на същата цена.Какво ще ме посъветвате? :o

Alexi

вземи новата .. и аз съм с тия полските ,перфектни са

valyo08

Цитат на: Alexi в 08 Октомври 2015 09:24:20
вземи новата .. и аз съм с тия полските ,перфектни са
Хубав съвет.Благодаря.Просто ми трябваше поне един отзив,от някой който ги ползва.

androo

Преди години и аз си купих нова, която е само пластмаса, пластмасата е качествена и проблеми няма. Но оригиналните кори имат залепен шумопоглъщащ плат. С него ще е още по безшумна колата. Така че аз като любител на шумоизолациите бих си търсил втора ръка оригинална.

valyo08

Точно това ми накланя везните в полза на употребявана ори кора. 8)

Alexi

предната част ( малката ) няма такъв плат на нея оригинално

valyo08

Цитат на: Alexi в 10 Октомври 2015 17:58:23
предната част ( малката ) няма такъв плат на нея оригинално
Сигурно ли е?Всъщност аз мисля да отскоча да я погледна-(оригиналната)-на 20км. ми е,но няма как да я сравня с новите понеже все са с поръчка.

mirohristov

Сигурно е ! Няма изолация.
Плюсът е, че ако е оригинална пасват добре.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

valyo08

Pyrhel

И аз да цвъкна - няма оригиналната (предната) изолация.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valyo08