Черен пиано-лак на пластмаса

Започната от Pyrhel, 27 Юли 2012 10:05:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Много пъти съм го казвал - от боядисване и тенекиджийство нищо не разбирам :)
Почна да ми се въртят едни идеи за смяна цвета на решетките на мондеото. От сиви в черни и се чудя за черен мат/черен пиано-лак. Това върху пластмаса със спрейчета може ли да се постигне?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

И аз съм си го мислил, но нали съм "майстор" бояджия не знам как ще стане. А ако трябва и да се шкури лекичко се отказвам.

lazarkk

За да се постигне здравина на боята, би било редно да се мине с шкурка около 800 според мен.

road runner

Търкане с водна шкурка , основа за пласмаси за да фане боята и да бъде еластично и боя . Мисля че черен пиано лак ще е само от магазин за бои . По лесно според мен е черен лак на спрей :) Успех съпътсван със снимков матрял  :P

Lucy

А от къде може да се закупи конкретно, някой има ли идея?
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

gsto

Цитат на: Господарката в 14 Септември 2015 11:08:53
А от къде може да се закупи конкретно, някой има ли идея?

Бриколаж :)

И по темата, аз съм боядисвал много пластмаси досега и за мен, най-добре нещата стават с праймър за пластмаса - запълва неравностите и драскотините, боя - ако може пак за пластмаса (мат) и накрая безцветен лак за да запечата.

T-Mac

Понеже съм на вълна фолио, мислил ли си за фолио?