Най-добрата добавка за черен пушек

Започната от Milko, 24 Януари 2016 22:39:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Milko

Здравейте, наскоро си купих Фиеста 1.4 дизел от 2003та година. Иска ми се да почистя/промия системата - инжектори, вътре в двигателя, турбо, катализатор и т.н., защото има лек черен пушек от нея. Какво ще ми препоръчате?

Иван Вълков

На Бардал Оско или 6в1. Също така както казва Алекси .....10 минути каране над 3-3,5к оборота. Поне при мен се поизчистиха пушаците след добавка и или извънградско каране.

П.п. Не си се похвалил в дневника.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Бях сипал някаква гадна нафта на Форда, имах чувството, че се затлачи с нея и в 10л сипах Оксо, излязох да ги изгоря и после в 20тина литра сипах "6 в 1", друга кола стана. Пушенето обаче дали го оправя... Едва ли, дето вика Иван/Алекси, газ да издуха катализатора и това е... :D Много бавно караш :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Milko

Значи да не сипвам нищо а да изляза на околовръстното да покарам на 3та примерно?

Dmitarcho

Не е задълцително на 3та. Оборотите са важни...над 2500 ;) Ако го позволява пътя, не я мъчи на малка предавка
Ръца Пръца

Milko

Добре ще покарам значи и ще пиша какво се случва :) Благодаря

Mondeicho

Според мен не пречи и една добавка да сложиш, иначе е полезно да се кара поне един път месечно на дълъг път за да се ,,поизкашля" мотора...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.