Ford - Mondeo 2008 година

Започната от стефан, 09 Септември 2015 15:42:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

стефан

Искам да попитам кой модел с дизелов двигател или бензинов на Форд Мондео след 2008 година е издръжлив .Спрял съм се на този тип автомобил и ми е трудно да взема решени какъв модел да закупя

hotblooded

Цитат на: стефан в 09 Септември 2015 15:42:22
Искам да попитам кой модел с дизелов двигател или бензинов на Форд Мондео след 2008 година е издръжлив .Спрял съм се на този тип автомобил и ми е трудно да взема решени какъв модел да закупя
Ако не внимаваш какво купуваш - няма значение дали бензин или дизел - все може да дръпнеш късата сламка. Принципно бензиновите 2.0 юа са "най-куча марка", газифицират се без проблеми. Като цяло здрава кола, стига да намериш подържана, а не занемарена бройка

dilyan

Здравей Колега,

Добър избор си направил.

Дали дизел или бензин си зависи от личното препочитание за вида гориво. Като избираш гледай да е минимум 2.0. На по-малките двигатели купето им идва тежко за нашите терени.

Аз карам седан (просто такова ми изпадна). Ако търсиш фунционалност хечбека и комбито са по-добрия вариант, но и седана събира доста багаж ;)
Автомобила, като цяло, е здрав. Когато взимаш трябва да го огледаш добре с надежден монтьор, който няма да те подведе за състоянието на автомобила!

Успех с търсенето!

стефан

Ще се постарая да направя добър избор Благодаря за мнението ви