Оригинална музика

Започната от zliqiliq, 19 Ноември 2011 07:31:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zliqiliq

Здравейте колеги.Последните 2-3 дена ви задръстих с въпроси,но не разбирам много много а и нямам книжка на птребителя с инструкции.Искам да попитам знаете ли Мондео МК3 комби колко говорителя има, защото на мен ми се струва че са 2 на предните врати, 2 на задните и 2 на задните греди на комбито.Мисълта ми е следната-
един пич продава CD ''6006 EON'' понеже е оригинален колко колони ще подкарам с него(при положение че имам 6),какъв звук прави в смисъл предполагам че е горе доло качествен но има ли силата като Sony,Alpine,Kenwood примерно.И последно ако са 6 колонките би трябвало да има някакъв разпределител след плеъра който да пръска звука на всичките колони а?

ПП. всички колони ще се сменят но с течение на времето понеже малко ми свършиха кинтите.В другата кола имам неработещ Panasonic и говорители LG които правиха страхотна музика като качество и сила, но вече изтрещяха.

Bobi

Не съм много запознат по тази тема, но не виждам проблем да не може да подкара 6 колони

momo76

Говорителите са 4 - по един във всяка врата. Това така излиза от завода, ако някой си е играл да добавя още си е друга работа, но силно се съмнявам.

zliqiliq

Няма 6 колонки аз съм се объркал :D

amplified

Това на задните греди е за циркулация на въздуха в купето, извежда мръсния въздух навън  :P